18.2.2009

DREAMING




New Yorkin fashion week 2009 on käynnistynyt.. itse asiassa muotispektaakkeli on täydessä vauhdissa. Katsellessani kuvia niin muotinäytösten huikeista luomuksista kuin julkisuuden henkilöistäkin aloin ikävöimään NYCiä. Haluaisin päästä sinne niin heti kuin mahdollista! Olin siellä viimeksi kesällä 2007 - tuntuu ikuisuudelta!

Ikävöin myös kesää. Nämä kuvat olen ottanut itse USAn matkaltani. Toiseen valokuvaan olen saanut kuvattua New Yorkin parhaimmat puolet : tyylikkäät ihmiset, aurinkoinen sää, kotoisuus, historiallisuus, keltaiset taksit ja kaupungin suuri ulottuvuus.




Ihastuin erityisesti Max Azrian tummanpuhuviin vaatteisiin. Sopii pimeään talveen, joka on kuitenkin pikkuhiljaa onneksi kääntymässä valoisampaan kevääseen.

Olkatoppaukset tuovat ryhdikkyyttä ja selkeitä linjoja pukeutumiseen. Vaate laskeutuu pehmeästi polven korkeudelle paljastaen sirot jalat. Paksu nahkavyö sopii kenelle tahansa ja se on imartelevan edustava. Näitä asukokonaisuuksia voisin käyttää itsekin, hieman mukailtuna tietenkin.

www.style.com photos by Marcio Madeira

Ei kommentteja: